Some Alt Text
Some Alt Text
Some Alt Text
Сандвич с пуешко филе
Some Alt Text

Сандвич Сити  Пуешко

Сандвич Сити  риба Тон

Сандвич Сити  Пилешко филе на скара

за студена консумация

Some Alt Text

Качествени и песни продукти , отлична 

рецецепта и не малко любов - получавате 

вкусен санндвич и ... искате още  ;-)

Some Alt Text
Сандвич с риба Тон
Сандвич с Пилешко филе на скара
Some Alt Text
Some Alt Text

за студена и топла консумация

за студена консумация

Знаете ли , че - пуешкото месо изключително лесно се усвоява от организма и е много подходящо за хора занимаващи се със спорт. Освен това пуешкото месо е богато на витамини от групата B , минералите желязо, цинк  - укрепващ имунната система, фосфор който е  силен мощен антиоксидант, протеини и много малко мазнини. По този повод направихме за Вас един прекрасен сандвич с Пуешко филе, пълнозърнест хляб и пресни зеленчуци.

Some Alt Text
Some Alt Text
Some Alt Text

Сандвич Сити  Комбиниран

Some Alt Text
Some Alt Text

Този вид салата е ценна за повишаване на имунната защита с помощта на минералното си богатство от манган, магнезий, калий, желязо, фосфор и калций. Благодарение на тях се намаляват вредните радикали в тялото, подобрява се имунната система. А заради желязото в салата Айсберг няма недостиг на червени кръвни клетки (еритроцити) и опасност от развитие на анемия при човека.

Опитайте нашите сандвичи със Салата с Айсберг

 

Салатата Айсберг е на почит сред в много краища по света, не само защото е по-хрупкава и свежа, но и заради здравословните си качества. Тя е богата на желязо и витамините К, А и С, B6 като липсва холестерол, а наситените мазнини са с много ниско съдържание.

Тя е богата и на фибри и омега мастни киселини, важни за общото здраве на организма. В нея има и фолиева киселина, полезна освен по време на бременност, но и за болести на сърцето.

До 1920 година тази салата се е наричала Crisphead, което буквално преведено означава свежа, къдрава глава. След като обаче Христофор Колумб започнал да я пренася в новия свят, започнали да я наричат Айсберг. Името идва от факта, че за да я запазят свежa, те я съхранявали с лед.

В началото качествата ѝ били неподозирани, а и днес се смята, че тъмнозелените марули са по-полезни, защото съдържали повече полезни вещества. Но въпреки това, тя е изключително полезна и вкусна и много харесвана по целия свят.

Предимствата ѝ са, че е ниско калорична храна с ниско съдържание на мазнини, но с много протеини и хранителни вещества.

Освен това редовното похапване на салата Айсберг предпазва от сърдечно-съдови заболявания заради наличието на калий. Тя е богата и на баластни вещества и омега мастни киселини, които дават енергия, за да поддържат правилното функциониране на човешкия организъм.

 

На Вашето внимание !

Защо работим със Салата Айсберг ? 

Повечето хора ядат бяло пилешко месо, защото е вкусно и ниско калорично, но се оказва, че то е и много полезно
Пилешкото месо е един от най-добрите източници на белтъци – порция от 100 г съдържа 25 г протеин, което го прави чудесен избор за растящите деца, както и хората, които тренират във фитнеса. 

В нашия сандвич използваме пълнозърнрст хляб, бяло пилешко месо - печено на скара, свежи зеленчуци и много лек и приятен горчичен сос,като добавихме и печена белена чушка.  Поръчайте и консумирайте с удоволствие.

Червеното и ароматно месо на риба Тон е любимо на почти всички хора по света. То е богато на протеини и бедно на мазнини – прекрасен заместител на червените меса и подходяща храна за всяка диета.Както всички други риби, така и рибата Тон е богата на омега-3 мастни киселини. Тези доказано полезни мазнини предпазват от много заболявания и са задължителна част от всеки здравословен хранителен режим.

Нашият сандвич с риба Тон и свжи зеленчуци е вкусен и здравословен. Поръчайте и консумирайте с удоволствие.