Some Alt Text
Some Alt Text
Some Alt Text

Сандвич Сити Шунка

Сандвич Сити 5 вида сирена

Сандвич Сити  Луканка

Some Alt Text

Качествени и песни продукти , отлична 

рецецепта и не малко любов - получавате 

вкусен санндвич и ... искате още  ;-)

Some Alt Text

На Вашето внимание !

Some Alt Text
Some Alt Text
Some Alt Text
Сандвич със сирена
Сандвич с луканка
Some Alt Text
Some Alt Text
Some Alt Text
Some Alt Text
Some Alt Text
Some Alt Text

за студена консумация

за студена и топла консумация

за студена и топла консумация

Some Alt Text

Може би ще се запитате - защо пет сирена ?

Защото ние открихме невороятен начин да съчетаем и балансираме вкусовете на точно пет подбрани от Нас сирена с отлични вкусови качества. Добавихме пълнозърнест хляб, свежи зеленчуци и ... магията се получи. Този сандвич е изключително вкусен, както за студена консумация, така и при затопляне на фурна или тостер . НЕ затопляйте на микровълнова печка ! Поръчайте и се насладете на прекрасния вкус !

 

Този сандвич ще оставим без коментар, защото истинската българска луканка по традиционна българска рецепта подбрана от нас измежду над 70 производители в България не се нуждае от коментар !

 

Сложихме тази вкусна луканка в пълнозърнест хляб, добавихме свежи зеленчуци, лек майонезен сос медена горчица, щипка любов и сандвича е готов .

 

Поръчайте и се насладете на този вкусен сандвич !

 

 

Ще Ви се стори малко странно, но свинско допринася за понижаване на лошия холестерол в кръвта. То е естествен протеин, регулира нивото на желязо в организма. Освен това, свинско месо влияе положително върху работата на нервната система. По този повод, защо да не Ви направим един вкусен сандвич със свинска шунка, пълнозърнест хляб, пресни зеленчуци и да прибавим вкусена-традиционна едро смляна домашна лютеница, здравословна лека маьонеза , както още няколко малки вкусни тайни от нас ? Е, ние го направихме, Вие поръчайте и се насладете на прекрасния вкус !

На Вашето внимание !

Защо работим със Салата Айсберг ?

Салатата Айсберг е на почит сред в много краища по света, не само защото е по-хрупкава и свежа, но и заради здравословните си качества. Тя е богата на желязо и витамините К, А и С, B6 като липсва холестерол, а наситените мазнини са с много ниско съдържание.

Тя е богата и на фибри и омега мастни киселини, важни за общото здраве на организма. В нея има и фолиева киселина, полезна освен по време на бременност, но и за болести на сърцето.

До 1920 година тази салата се е наричала Crisphead, което буквално преведено означава свежа, къдрава глава. След като обаче Христофор Колумб започнал да я пренася в новия свят, започнали да я наричат Айсберг. Името идва от факта, че за да я запазят свежa, те я съхранявали с лед.

В началото качествата ѝ били неподозирани, а и днес се смята, че тъмнозелените марули са по-полезни, защото съдържали повече полезни вещества. Но въпреки това, тя е изключително полезна и вкусна и много харесвана по целия свят.

Предимствата ѝ са, че е ниско калорична храна с ниско съдържание на мазнини, но с много протеини и хранителни вещества.

Освен това редовното похапване на салата Айсберг предпазва от сърдечно-съдови заболявания заради наличието на калий. Тя е богата и на баластни вещества и омега мастни киселини, които дават енергия, за да поддържат правилното функциониране на човешкия организъм.

Този вид салата е ценна за повишаване на имунната защита с помощта на минералното си богатство от манган, магнезий, калий, желязо, фосфор и калций. Благодарение на тях се намаляват вредните радикали в тялото, подобрява се имунната система. А заради желязото в салата Айсберг няма недостиг на червени кръвни клетки (еритроцити) и опасност от развитие на анемия при човека.

Опитайте нашите сандвичи със Салата с Айсберг

Some Alt Text
Some Alt Text